Gratis verzending binnen NL op bestellingen boven €35

Your cart

Your cart is empty

Weet je niet waar je moet beginnen?
Probeer deze categorieën:

Wat betekent water voor jou?

Wat betekent water voor jou?

Vandaag is het World Water Day 2022 - een dag die wij hier bij FOAMIE heel serieus nemen...


De plasticvrije producten van Foamie zijn niet alleen een alternatief, maar ook de oplossing voor de onzorgvuldigheid van de schoonheidsindustrie die ons en ons milieu al decennia lang zo slecht behandelt.

We delen graag met jullie hoe Foamie ooit begon met een bijdrage te leveren aan het milieu en het revolutioneren van de schoonheidsindustrie.

Het begon allemaal met een eenvoudig idee: De gebruikelijke badkamer producten zoals shampoo en conditioner zijn vertrouwd, maar niet erg milieuvriendelijk. Ze zitten vol met sterk alkalische chemicaliën die schadelijk zijn voor je haar, je huid en ons milieu. Ze beschadigen de wereld en het water waar we zo afhankelijk van zijn.

En bovendien? Deze badkamer producten zitten in plastic verpakkingen bestemd voor eenmalig gebruik waarvan er alleen al in Nederland meer dan 400 miljoen per jaar worden weggegooid. Ons land en onze wateren worden vervuild; leefgebieden en dierenlevens worden vernietigd met elke plastic fles, pot en tube die je maar één keer kan gebruiken.

Veel fabrikanten blijven deze in plastic verpakte producten verkopen en vullen onze badkamers, omdat we geen alternatief van goede kwaliteit hebben.

Wij vonden dit niet oké. We besloten om FOAMIE te creëren.

Vanaf onze originele 'Syndet' cleansing bar gelanceerd in 2018, is FOAMIE sindsdien op een missie om je badkamerroutine te veranderen.

FOAMIE heeft zich ontwikkeld tot een waar plasticvrij alternatief voor al jouw persoonlijke verzorgingsproducten, inclusief shampoos, conditioners en meer!

Van onze Acai Shampoo Bar voor Volume tot onze Exfoliating Body Bar met Abrikozenzaden & Shea Butter, FOAMIE is een voorloper op het gebied van ethische schoonheidsinnovatie - douchen heeft nog nooit zo goed gevoeld voor jou en ons milieu!

FOAMIE is met liefde samengesteld in het Verenigd Koninkrijk door onze gespecialiseerde schoonheidswetenschappers. FOAMIE brengt natuurlijke ingrediënten perfect in balans met de elegantie van Duitse techniek om een eersteklas beauty-ervaring te creëren die is afgestemd op jouw huid, haar en lichaam.

Maar waarom is dit belangrijk voor World Water Day?

World Water Day roept de vraag op wat water voor ons betekent.

Hoe belangrijk is water voor je familie? Hoe belangrijk is water voor jouw omgeving? Hoe belangrijk is water voor jou?

Voor FOAMIE is water alles.

Daarom zijn we er trots op dat we een voorloper zijn in de plastic vrije beweging - en het begint allemaal bij jou thuis (specifiek, in jouw badkamer).

Elk FOAMIE-product dat jij koopt, bespaart ongeveer 2 plastic flessen! Van onze natuurlijke ingrediënten tot ons kenmerkende koord, FOAMIE leidt duurzame verandering.

Als je voor FOAMIE kiest, kies je niet alleen voor plasticvrije schoonheidsproducten van hoge kwaliteit, je kiest er ook voor om deel uit te maken van de beweging naar een betere toekomst.

Op World Water Day, en elke andere dag, zijn we blij dat je bij ons bent!
Previous post
Next post