Gratis verzending binnen NL op bestellingen boven €35

Your cart

Your cart is empty

Weet je niet waar je moet beginnen?
Probeer deze categorieën:

Foamie is een Beauty Angel!

Foamie is een Beauty Angel!

17 Juni Plastic Free Beauty day, dat laten wij bij Foamie niet onopgemerkt voorbijgaan. We willen deze dag gebruiken om onze samenwerking met de Plastic Soup Foundation met jullie te delen.

De Plastic Soup Foundation heeft ons bekroond tot ware Beauty Angel. Plastic Soup Beauty Angels zijn plastic vrije cosmetica- en verzorgingmerken die het Zero Plastic Inside certificaat van de Plastic Soup Foundation dragen. Een leuk weetje; al onze producten zijn niet alleen inside plastic free maar ook al onze verpakkingen zijn volledig plastic vrij.

Laten we jullie wat meer te vertellen over de plastic soup foundation. De Plastic Soup Foundation wil de tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Dit met het oog op de toekomst en de gevolgen van deze verschrikkelijke plaag.

‘’Wij focussen in ons werk steeds meer op de relatie tussen plastic en de menselijke gezondheid. Onze campagnes op het terrein van microplastics en de strijd tegen plasticafval staan daar direct mee in verband. Educatie vormt vanzelfsprekend een belangrijke pijler in alles wat we doen, want kinderen zijn de toekomst. En last but not least: we leggen ook graag de vinger op de zere plek, vooral bij de industrie en de overheid!’’Plastic Soup Foundation

Door het gebruiken van Foamie producten krijgt de aarde een grote glimlach. Maar... we zijn er nog niet. Wij hebben het Zero Plastic Inside certificaat binnen maar ook jij kunt een bijdrage leveren. Draag bij aan een plastic vrije wereld en scan jouw verzorgingsproducten via de Beat the Micro Beat app en bekijk of jouw gezicht crème, foundation of lippenstift vrij zijn van microplastics. Download the Beat the micro bead app hier: https://www.beatthemicrobead.org/

 

Previous post
Next post