Gratis verzending binnen NL op bestellingen boven €35

Your cart

Your cart is empty

Weet je niet waar je moet beginnen?
Probeer deze categorieën:

Zeep-vrije bars: waarom het beter is voor jouw huid en haar

Zeep-vrije bars: waarom het beter is voor jouw huid en haar

Zeep is van nature niet ontworpen om te werken met de natuurlijke pH-waarde van jouw huid en haar. Veel producten die vandaag op de markt komen, zijn gebaseerd op zeep, gebruiken dierlijke vetten en hebben een zeer alkalische pH-waarde - ver buiten het natuurlijke bereik van jouw huid van ongeveer pH 5,5. Dit resulteert in een intense uitdroging van het haar en de huid, en vaak is dit de reden waarom veel bedrijven beweren dat er een "overgangsperiode" is bij het gebruik van hun producten op zeepbasis. Deze overgangsperiode is eigenlijk de periode waarin je haar en huid zich leert aan te passen aan een meer alkalische pH-waarde, die jouw haren op lange termijn geen goed doet, gespleten haarpunten veroorzaakt en bacteriën en allergenen binnenlaat.

Onze Syndet - die erg op zeep lijkt - is zorgvuldig ontwikkeld om de natuurlijke pH-waarde van je haar en huid aan te matchen. Dit zorgt voor een extra zachte reiniging door de haarzakjes voorzichtig te openen en ervoor te zorgen dat je huid beschermd wordt tegen bacteriën, allergenen en vervuiling en gehydrateerd blijft tijdens het douchen.

Al onze producten - van onze haarverzorging shampoo Bars en conditioner Bars, tot onze lichaamsproducten zoals onze Body Bar - maken gebruik van onze Syndet formule, waardoor je altijd verzekerd bent van een zeepvrije wasbeurt die 100% veganistisch is en vrij van andere vervelende ingrediënten zoals parabenen, sulfaten en siliconen.

Previous post
Next post