Gratis verzending binnen NL op bestellingen boven €35

Your cart

Your cart is empty

Weet je niet waar je moet beginnen?
Probeer deze categorieën:

Foamie Shampoo Bar

Waarom Foamie anders is dan andere plastic-vrije bars

We snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om plastic-vrije bars. De één heeft een heel assortiment aan bars en de andere voegt even snel iets toe aan de collectie. Bij Foamie zijn wij daarom enorm trots op alle producten die wij produceren, maar waarom zijn wij anders dan andere merken?

Foamie staat voor een plastic-vrije badkamer! Niet alleen je badkamer, naar uiteindelijk al jouw beauty essentials zullen op een gegeven moment zonder plastic verpakt of geproduceerd worden. Eén Foamie bar vervangt namelijk al twee plastic flessen! Alle Foamie producten zijn op een bewuste manier geproduceerd en worden in het Verenigd Koninkrijk gemaakt om zo de ecologische voetafdruk beperkt te houden.

Ook zijn de Foamie producten PETA -Approved, vegan en bevatten ze geen onnodige ingrediënten zoals zeep, mineralenoliën, parabenen, siliconen en PEG. In plaats van zeep gebruikt Foamie synthetisch zeep, ook wel bekend als 'syndets'. Syndets hebben in tegenstelling tot gewone zeep een vrijwel neutrale pH-waarde. Hierdoor droogt je haar en huid niet uit!

Wist je dat onze producten een Zero Plastic Certificaat hebben? Hiermee garanderen wij dat er absoluut geen microplastic in onze producten zit, dat is beter voor jou & de planeet. Waar andere merken nog naast hun plastic-vrije bars hun reguliere plastic flessen met shampoo verkopen, is Foamie 100% plastic vrij en van recyclebaar verpakking gemaakt.

Previous post